maanantai 5. lokakuuta 2015

Kunto ja kalusto samassa paketissa, mutta eri päivänä

Mitäs ihmettä kesä meni jo ja kisat kisattu. Pari viimeistä kisaa meni keskimäärin hyvin, toisessa oli hyvä jalka ja toisessa kesti välineet. Tosin parempi mieli olis voinut jäädä, jos ne olis sattunut osumaan samaan kisaan.

Hyvinkään XCO oli se hyvän jalan kisa. Johdin kisaa vielä 5 kierroksen jälkeen, mutta sitten luontoäiti puuttui peliin! Teroitti kiven ja laittoi sen minun ajolinjalle > Takarengaspuhki ja huoltoon puoli kierrosta. Lopputulos DNF. Aavistuksen harmittikin, kun meno tuntui helpolta ja ensimmäinen XCO cupin voittokin kävi jo mielessä.

Valkeakoskella SM marathonilla välineet kesti hienosti, mutta meno oli tahmeaa alusta loppuun asti. Jaksoin sentään maaliin, mutta varsinaista lentoa ei ollut missään vaiheessa. Alla oleva kuva kertoo kaiken. Suu mutrulla ja silmät sumeena.

Kuitenkin jälki käteen ajateltuna 2015 oli hieno. Paikoin löytyi kulkua ja kisaaminen tuntui aina mukavalta. Suomen mestaria ei musta taida koskaan tulla, mutta uskon silti ettei kaikkia vielä ole annettu. Sen takia on valtava motivaatio alkaa reenaamaan ensi kautta varten. Uudet kuviotkin ensi kaudelle alkaa pikku hiljaa selviämään ja ne myös antaa lisää potkua räntäsateeseen.

Iso kiitos vielä kaikille kisajärjestäjille ja kisailijoille. Phantomin sanoin: "ilman teitä ajaisin täällä yksin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti