keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Viimeisiä viedään

Just kirjoittelin, että kuinka "mykoplasma" pilasi alkukauden, mutta loppukaudesta tullaan. Nyt se loppukausi sitten vissiin on?! Pari kisaa vielä ja that's it.

Viimeisen kirjoituksen jälkeen kävin ensimmäisenä Nivalassa. En tiedä olisko ollut parasta "syöttöä" ikänä, mutta aika lähelle kuitenkin. Teknisiä ongelmia oli heti ensimäisellä kierroksella, kun vasen poljin hajosi. Toisella kierroksella myös rengas tyhjeni. Mutta tällä kertaa pää kesti ja taistelin maaliin. Mahdollisuuksia olisi ollut toisellekkin sijalle ilman ongelmia, mutta kyllä Vähämetsän Juhalla oli vähintään yhtä hyvä kulku. Joten en millään jaksa olla katkera teknisistä murheista.
Nivalan rata on muuten yksi suosikeistani. Mukavaa polkua alusta loppuun, eikä tule aika pitkäksi. Tulkaa sieltä etelästäkin vähän isommalla porukalla testaamaan!
Pyörä kulki niin kevyesti, että paikoin oli vaikeuksia pitää sitä maassa

Ajattele, toi on mun iloinen ilme!

Seuraavaksi taisto jatkui Seinäjoella aluemestaruus maastokisoissa. Kisa vastasi lyhyttä XCO kisaa, josta löytyi nousua ja polkua sopivasti. Viivallekkin oltiin saatu ihan kunnioitettava määrä osanottajia, joten mukava kisa oli luvassa.
Lähdin paukusta kärkeen, mutta osasin odotella että Topparin Jaakko hyökkää ohi ja näyttää kuinka niitä kampia oikein pyöritetään. Jaakko ei taaskaan pettänyt odotuksia, vaan sujahti kärkeen. Ekan kierroksen jouduin ihmettelemään wattien merkitystä pyöräilyssä, mutta toisella kierroksella pääsin tasaisen vauhdin taktiikalla taas kärkeen. Märkä keli teki juuret ja kalliot aika liukkaaksi, joten sekin edes auttoi etumatkaani. Joten tänäkin vuonna sain puolustettua AM-mestaruutta.

Seinäjoella piti tyyrätä ihan tosissaan.

Viikonloppuna ajetaan Hyvinkäällä XCO-cupin päätökseen. Ajattelin että jos tällä kertaa lopettais lässytyksen ja ajais aivan täysiä. Tai sitten vain taas aloitan sopivan rauhallisesti ja jatkais siitä sitten turvallisesti maaliin :) Noh, se nähdään viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti