tiistai 26. elokuuta 2014

Korso XCO

Olipas mukava rata. Nopeaa polkua, eikä edes kovin liukasta vaikka oli satanut muutaman päivän putkeen. Jo lauantaina rataan tutustuessa sain hyvän fiiliksen rataan ja suorastaan odotin, että pääsen kisaamaan. Radalla oli mukavasti vauhtia ja sen myötä haastetta. Droppeja ja permejä oli reitille tehty useampi.
Kisa lähti käyntiin puolentoista kilometrin startti loopilla. Ajoin ensin Heinikaisen Jarin peesissä, kunnes päätin siirtyä keulaan ennen varsinaisen kierroksen alkamista. Tästä jatkoinkin keulassa ajelua käytännössä viimeisen kierroksen puoleen väliin asti. Yhdessä kohtaa Jari teki ajovirheen ja hänellä kesti jonkin aikaa saada minut kiinni. Yritin saada hänet tekemään vielä yhden virheen ja silloin olisin iskenyt. Mutta virhettä ei koskaan tullut vaan tuli Jarin isku viimeisellä kierroksella. Yritin vastata vauhtiin, mutta selkä karkasi yrityksestä huolimatta. Jälki käteen harmittaa, kun taivuin niin helposti, mutta siitä ei voi syyttää kuin itseään. Pääasia että sain ehjän kisan aikaiseksi.
Vielä on pari kisaa aikaa saada pöljän päivä osumaan kisaan. Ensimmäinen mahdollisuus on lauantaina Seinäjoen aluemestaruus maastokisassa, tämän jälkeen suuntaan vielä Hyvinkään XCO:n finaaliin.
Pitkästä aikaa podiumilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti