maanantai 4. helmikuuta 2013

Treenit etenee

2013 vuoden treenit on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, vaikka olen pienen flunssankin ehtinyt sairastaa. Flunssa osui sopivasti lepoviikolle, joten maltoin kerrankin oikeasti levätä.

Reenailua ajon jatkaa kaavalla voima-, teho-, määrä- ja lepoviikko. Toissa viikon voima viikko onnistui varsin hyvin sisältäen muutaman saliharjoituksen ja muutaman pyörän päällä tehdyn voima harjoituksen.
Moottorikelkkareiteillä ajo on hyvää voimaharjoittelua. Veto täytyy pysyä tasaisena ja vastustakin on mukavasti, kun rengas kyntää 5 centtiä syvällä.
Viime viikolla oli sitten vuorossa tehoviikko. Tiistaina tein 3x18min VK-vetoja suksilla ja keskiviikkona todella onnistunut 4x8min VK-veto, joissa aina n. 3min maksimia.
Sunnuntaina tuli hiihdeltyä vuoden ensimmäinen kisa, Susiluolahiihto 50km P. Massahiihdot on aivan hyviä harjoituksia ja mukavia piristeitä talven harjoitteluun. Valitettavana puolena on se, että ne on lähes tulkoon aina perinteistä, joka tarkoitta tasatyöntöä. Siinäkään ei ole mitään vikaa, mutta meikäläinen on vain toivottoman huono siinä :) Noh, harjoituksena kisa kävi toteen ja reitti oli aivan kiva hiihdellä. Myös jaksaminen oli hyvällä tasolla ja jaksoin koko 50km pökkiä menemään sen minkä ohuista käsistäni irti sain.
Aikaa minulta tuhraantui 2h 55min ja olin lopputuloksissa puolen välin huonommalla puolella. Tarkemmat tulokset (http://lankenski.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=14153).

Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja toivoa, että se kuntokin sieltä vielä löytyy. Muuten kesän pyöräkisoissakin joudun seuraamaan loittonevia selkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti