maanantai 1. lokakuuta 2012

Uusi pyörä kaudelle 2013

Vaikka olenkin hankkinut uuden pyörän melkein joka kesä, niin on se aina yhtä jännittävää tilata uusi!
Malttamattomana odotan millainen seuraava pyörä on luonnossa ja miten uusi osasarja toimii.
Wilier 101XN

Päädyin Wilieriin positiivisten kokemusten perusteella nykyisestä maantiepyörästäni. Myös geometria on sama kuin hyväksi havaitussa Flashissä.
Wilierin 101XN on merkin "high end" -malli, joka tulee kilpailemaan samalla viivalla muiden merkkien huippumallien kanssa. Rungossa on käytettä samaa tekniikkaa kuin Wilierin maantiepyörien huippumallissa Cento SR:ssä, joten kevyttä ja jäykkää hiilikuitua on luvassa. Lisäksi Italialaiset osaa muotoilun, joten eikähän pyörä silmiäkin miellytä.

Osat:
Keula: Rockshox Sid RL 100mm
Kammet: Sram XX1
Takavaihtaja: Sram XX1
Takapakka: Sram XX1 10x42
Vaihtaja: Sram XX1
Jarrut: Sram XX1
Vanteet: Fulcrum Red Power XL
Putkiosat: Ritchey WCS

Sen verran olen jo ehtinyt speksailla, että putkiosat ja vanteet lähtee vaihtoon ennen ensimmäisiä kisoja. Mutta muuten osat pitäisi olla parasta mitä saa, joten tämän kauden tekniikka murheet pitäisi jäädä historiaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo XX1 voi olla ihan hyvä, säästyy ainaki turhalta etulehtien vaihteluilta. Ja ainaki takapakka on niin iso, että kai sinne riittävän pienet välitykset saa tarvittaessa. Tai sit vaan jalkoihin riittävästi voimaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo mulla on kovat odotukset osasarjan suhteen, toivotaan etten joudu pettymään. XX1:ssä eturatas on suunniteltu niin, että se on helppo vaihtaa radan mukaan.

    VastaaPoista