lauantai 22. joulukuuta 2012

Lomaviikko

Kyllä suomessa pyöräilijänä vaan on kiva olla! Talvisin saa harrastaa hyvällä omalla tunnolla muitakin lajeja. Oikein odotan, että saan vähän kokeilla tehdä tehoja suksien päällä. Sopivalla luistolla, siinä lähes onnistuu huijaamaan itseään luulemaan itseään kovaksikin urheilijaksi:) Myös sauvakävely lähimetsissä on ehdoton suosikkini. Pitkät PK-lenkit etsien uusia polkuja on koukuttavaa hommaa. Sitä pystyy myös harrastamaan vähän kovemmassakin pakkasessa. Tänäänkin mittari laski lähelle 20-astetta, mutta sauvakävelyä se ei vielä haitannut.
Sauvakävelyn pakkasvarustus


Olen ollut tämän viikon "kesälomalla" ja koittanut lomailun ohella vähän reenaillakkin. Viikon teemaksi olen keksinyt PK:n ja määrän. Lajeina olen pyöritellyt hiihtoa, pyöräilyä, juoksua ja sauvakävelyä.
Tähän mennessä reenit on toteutuneet seuraavasti:


Maanantain (lepo):
Sali kädet/keskivartalo 0:51

Tiistai:
Aamulenkki 0:38
Luisteluhiihto 2:31
CC-pyöräily 1:13

Keskiviikko:
Aamulenkki 0:38
CC-pyöräily 2:01
Luisteluhiihto 2:12

Torstai (kevyt):
Sauvakävely 1:15
Pyöräily rullat 1:00

Perjantai:
Aamulenkki 0:39
Perinteinenhiihto 2:16
Pyöräily rullat 1:00

Lauantai (kevyt):
Aamulenkki 0:38
Sauvakävely 1:53

Huomenna vielä vajaaksi 3 tunnuksi Botnia-halliin ajelemaan, niin viikko alkaa olemaan paketissa. Sen jälkeen siirryn kinkun ja muiden eväiden mässäilyyn.

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta kaikille! Ja muistakaa pyöräilijät nauttia suomen talvesta, se on kuitenkin joka vuosi edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti